Designade uterum

Våra arkitektritade uterum är konstruerade av härdat glas och det långsamt växande träslaget fura för en stabil och tålig konstruktion. Det härdade glaset har en hållbarhet som är fem gånger starkare än vanligt planglas vilket lägger oss långt över lagkravet på hållbarhet.
Vår konstruktör som har över 30 års erfarenhet inom branschen jobbar ständigt med att förbättra och utveckla våra produkter. Sedan vi tog över verksamheten hösten 2013 har det gjorts stora förbättringar av bland annat kvalité och stabilitet i glashusen.
Våra uterum är skapade med elegans och kvalité i tankarna. Varje uterum har sin egen charm och de passar olika bra in i olika situationer. Vår tidlösa stilikon, Floreas, är en skimrande kub som inte gör avkall på varken kvalité eller design i sitt utförande. Klassiska Insola med sitt snedlutande tak ger en elegant touch vart man än placerar det och moderna Flora med sin funkis inspirerande design görs sig otroligt vacker i trädgården eller intill husväggen.

Vårt unika modulsystem

Uterummen är byggda som moduler vilket ger er som kund friheten att konstruera er egen uppsättning. Modulsystemet gör det också enklare att montera ihop glashuset vid leverans, samt gör det möjligt att montera ner och ta med sig glashuset vid en eventuell flytt.
Glashusen kan upprättas ett åt gången, så om man vill eller om man är osäker på vilken storlek man ska ha så kan man starta med en modul och sedan bygga på flera vid ett senare tillfälle.

Bygglov & uppförande av glashusen

Vi erbjuder även hjälp med mått-tagning, tips & råd vid byggnationen samt hjälp med bygglovshandlingar för er som önskar det.