Pop up-butik

Floreas Pop up-butik, som är en vidareutveckling av vårt glashus Floreas, är framtagen för att fungera som Pop up-butik för den kommersiella marknaden. Tanken är att man med relativt enkla medel skall kunna förflytta den frekvent från plats till plats. Vi har därför stärkt upp och modifierat konstruktionen för att möjliggöra detta.

Mobilt showroom

Vår Pop up-butik är perfekt för er som behöver en mobil butik att placera ut i t ex ett köpcentrum eller på en mässa. Pop up-butiken är smidig att flytta runt och kan användas som ett skyltfönster, en butik eller ett showroom.

Kvalité

Låt Floreas exklusiva konstruktion smitta av sig på era produkter/tjänster. Floreas i utförande som Pop up-butik ger en känsla av hög kvalité och exklusivitet. Det är den perfekta lösningen för er som söker ett sätt att presentera era produkter/tjänster på.

Mobilt showroom
Mobil mässmonter

Mässmonter

Besöker ni många mässor? Vår Pop up-butik behöver ni bara inreda en gång och sedan är det bara att flytta med er Pop up-butiken mellan de olika mässorna. Tack vara den handgjorda, kvalitativa konstruktionen kommer er Pop up-butik kännas som en exklusiv mässmonter med gott om utrymme för att skapa nya kontakter.

Tillfällig etablering

Om ni söker efter ett smidigt sätt att finna en lokal för tillfällig etablering är vår Pop up-butik lösningen. Butiken kan enkelt placeras ut både inomhus och utomhus och fungerar perfekt för både försäljning och uppvisning av produkter/tjänster.

Mobil butik
Mobil butik

En mobil butik

Vår Pop up-butik är enkel att ta mig sig. Så oavsett om ni ska ha den placerad på en mässa, i ett köpcentrum, på torget eller i foajén på kontoret så är det enkelt att plocka med sig Pop up-butiken när man vill ha den på en annan placering. Den stabila konstruktionen avger inte bara en känsla av kvalité utan gör även glashuset stabilt vid flytt.
Glashuet är enkelt att lyfta av och på ett släp med hjälp av truck eller kran.

pickup-Lilla-popup-stangd-3D3